Autoruit vervangen of repareren bij schade

We kunnen uw autoruit vervangen of repareren bij schade, afhankelijk van wat u heeft opgelopen. Indien u te maken heeft met een gebroken ruit zit er uiteraard niet anders op dan het vervangen van de ruit, maar ook in het geval van een barst is dit noodzakelijk. Alleen op die manier kunnen we u opnieuw voorzien van een sterke ruit in uw auto. Of we de autoruit vervangen of repareren laten we wat dat betreft altijd afhangen van de mogelijkheid om de huidige ruit opnieuw voldoende sterk te maken.

Autoruit vervangen bij barst of breuk

We kunnen uw autoruit vervangen of repareren op het moment dat u last heeft van een barst of breuk. In de meeste gevallen zal dit ertoe leiden dat we een nieuwe ruit in uw auto plaatsen, die qua kwaliteit uiteraard volledig vergelijkbaar is met het origineel. De sterkte van de ruit is minstens zo als die van de ruit die u had, waardoor u er wat dat betreft niet op achteruit gaat. Als we de autoruit vervangen of repareren geven we u altijd vooraf aan welke werkzaamheden we uit zullen voeren, al is het in de meeste gevallen gratis voor u.

Autoruit repareren bij een ster

We kunnen daarnaast uw autoruit vervangen of repareren wanneer u te maken heeft met een ster in de ruit. U kunt een ster onder andere oplopen wanneer er een steentje onder de band van een voorgaande auto uitspat. Als deze met een grote kracht op uw voorruit terecht komt kan er een ster ontstaan en is het verstandig om hiermee zo snel mogelijk langs te komen. Wij kunnen dan uw autoruit vervangen of repareren, waarvoor u in de meeste gevallen helemaal niets hoeft te betalen, op basis van uw verzekering.