Gratis autoruit vervangen via de verzekering

Wij kunnen gratis uw autoruit vervangen, bijvoorbeeld wanneer u te maken heeft met een scheur of een barst in het geheel. Zodra u te maken heeft met deze vormen van schade is het van groot belang om direct contact met ons op te nemen. Indien u dat niet direct doet kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan. Aangezien we gratis uw autoruit vervangen hoeft u het ook vanwege de kosten niet te laten om de reparatie door ons uit te laten voeren.

Dekking van de verzekering

We kunnen gratis uw autoruit vervangen wanneer uw verzekering een voldoende uitgebreide dekking biedt. Dat heeft te maken met het feit dat de WA-autoverzekering (de goedkoopste en minst uitgebreide variant) onvoldoende dekking biedt. Een WA+, Beperkt Casco of andere uitgebreide autoverzekering biedt die dekking wel. Verreweg de meeste mensen hebben een op de een of andere manier uitgebreide autoverzekering, waardoor de kans zeer groot is dat u niets hoeft te betalen voor het vervangen van uw autoruit. We kunnen dan gratis uw autoruit vervangen, om ervoor te zorgen dat u de komende jaren weer met een gerust hart en een veilig gevoel de weg op kunt.

Gratis autoruit vervangen bij barst of breuk

We kunnen gratis uw autoruit vervangen op het moment dat er sprake is van een barst of een breuk in het geheel. Indien het alleen pas gaat om een sterretje is het niet nodig om de ruit volledig te vervangen, aangezien we dan een reparatie uit kunnen voeren. Indien er toch sprake is van een scheur of een barst zullen we u zo snel mogelijk van dienst zijn, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt. We kunnen gratis uw autoruit vervangen en zorgen er op die manier voor dat u er nauwelijks omkijken naar heeft.