Gratis mobiele service bij u op locatie

Wij kunnen met onze gratis mobiele service een ruit voor u vervangen, op iedere gewenste locatie in Nederland. We zorgen er op die manier voor dat u niet langer last heeft van die barst in uw voorruit, of dat die scheur in ieder geval niet voor meer problemen zal zorgen. We zorgen er met onze gratis mobiele service voor dat u weer veilig de weg op kunt, met een voorruit die dezelfde kracht kent zoals u dat van uw huidige exemplaar gewend was.

Waarom een gratis mobiele service?

De gratis mobiele service zorgt ervoor dat we gewoon bij u op locatie langs kunnen komen, waardoor u zelf niet op pad hoeft. Komt u er thuis achter dat er een scheur in uw ruit zit? Bel ons op en zorg ervoor dat de ruit gewoon bij u op locatie vervangen wordt. Het is gevaarlijk om te gaan rijden met een autoruit waar een barst in zit, aangezien er een enorme druk op komt te staan. Wij komen graag bij u langs met onze mobiele service, waardoor u pas weer op pad hoeft zodra er een stevige nieuwe voorruit van hoge kwaliteit op uw auto zit.

Gratis mobiele service op uw werk

Daarnaast kunnen we onze gratis mobiele service natuurlijk toepassen om bij u langs te komen op het werk. Indien u onderweg schade oploopt is het verstandig om uw auto verder zoveel mogelijk met rust te laten en contact met ons op te nemen. Wij kunnen tijdens uw werkdag bij u langskomen, om de ruit te vervangen terwijl u gewoon door kunt werken. Wanneer onze gratis mobiele service klaar is met het vervangen van uw voorruit geven we u een seintje, om u op die manier te laten weten dat u weer gebruik kunt maken van uw auto.