Gratis sterreparatie door heel Nederland

Wilt u een gratis sterreparatie uit laten voeren? Dat kan door heel Nederland, waardoor we er graag voor zorgen dat u hier zo min mogelijk omkijken naar heeft. We bieden u een uitgebreide garantie, waarmee u ervoor zorgt dat u de komende jaren veilig de weg op kunt. Indien u een uitgebreide WA-autoverzekering heeft kunnen we de sterreparatie gewoon gratis voor uit uitvoeren, zelfs wanneer er sprake is van een eigen risico van 150,- euro. Dit kunnen we veelal onderling met de verzekering regelen, waardoor u hier zelf geen omkijken naar heeft.

Sterreparatie op locatie

Wij kunnen de gratis sterreparatie gewoon bij u op locatie uitvoeren, waardoor het niet nodig is om met uw auto op pad te gaan. Indien u een sterretje in uw ruit heeft loopt u het risico op een barst of een scheur, waardoor het beter is om de auto te laten staan. Wij komen gewoon naar u toe, zodat we u op een locatie naar wens kunnen voorzien van een opnieuw sterke voorruit. We gebruiken onze uitstekende materialen voor de sterreparatie, zodat u vervolgens veilig de weg op kunt met uw auto.

10 jaar garantie na reparatie

Wij voeren een gratis sterreparatie voor u uit, waarop we een garantie van 10 jaar geven. We zijn volledig overtuigd van de kwaliteit van onze producten en de kunde van de medewerkers, waarmee we ervoor zorgen dat u veilig de weg op kunt. Onze gratis mobiele service" komt bij u langs waar u wilt en we handelen alles netjes af met de verzekeringsmaatschappij die u heeft, zonder dat u daar zelf tijd en moeite in hoeft te steken. De lange garantie past bij de uitstekende kwaliteit van de ruit, die we voor u herstellen tijdens de gratis sterreparatie die we voor u uit kunnen voeren.