Gratis voorruit vervangen bij schade

Wij kunnen gratis uw voorruit vervangen, wanneer u te maken heeft met vervelende schade. Indien er sprake is van een ster is dit over het algemeen niet nodig, maar wanneer het gaat om een scheur bestaan er doorgaans weinig andere mogelijkheden. Wij kunnen gratis uw voorruit vervangen indien u beschikt over een uitgebreide WA verzekering, aangezien de kosten dan gewoon gedekt worden. U hoeft zelf dus niet op te draaien voor de kosten en kunt volledig gratis voor een degelijke ruit zorgen, zodat u weer op een veilige manier de weg op kunt.

Ster of scheur

Heeft u te maken met een ster of een scheur? Dan kunnen wij gratis uw voorruit vervangen, of er in het geval van een ster voor zorgen dat er een reparatie plaatsvindt. U bent er op die manier zeker van dat u weer op een veilige manier de weg op kunt, met een ruit die weer net zo stevig en solide is als het origineel. Wanneer wij gratis uw voorruit vervangen maken we gebruik van uitstekende ruiten en materialen. Op die manier krijgt de voorruit dezelfde kwaliteit, die u gewend bent van de dealer van uw auto.

Gratis bij verzekering

Wij kunnen gratis uw voorruit vervangen op het moment dat u beschikt over een uitgebreide WA verzekering. Het kan dan gaan om een WA plus autoverzekering, een Allrisk verzekering of wellicht een WA beperkt casco verzekering. Welke verzekeringsvorm het is maakt in principe niet uit, mits er maar een dekking voor glasschade bij inbegrepen is. In dat geval hebben we doorgaans de mogelijkheid om de kosten direct aan uw verzekeraar te berekenen, zodat u er niets van merkt. We kunnen gratis uw voorruit vervangen en er op die manier voor zorgen dat alle schade netjes voor u wordt hersteld en u er minimaal omkijken naar heeft.