Hoe repareren wij een sterretje?

Heeft u een sterretje in uw ruit opgelopen? Dan is het verstandig om die zo snel mogelijk te laten repareren, aangezien u anders het risico loopt dat dit uit zal lopen op een barst. Zodra u te maken heeft met een barst dient de vooruit te worden vervangen, terwijl een sterretje op een uitstekende manier gerepareerd kan worden. Wij repareren een sterretje bij ons in de garage, maar komen daarbij bij u langs op locatie, om met onze professionele materialen te zorgen voor een uitstekend herstel.

Mobiele service of in onze garage

We kunnen uw sterretje repareren bij ons in de garage, maar we kunnen uiteraard ook gewoon bij u langskomen. Met name wanneer u weinig tijd heeft of wanneer u liever niet met een sterretje in uw ruit gaat rijden kunnen we u op locatie voorzien van een professioneel herstel. Onze mobiele service is helemaal gratis en zorgt ervoor dat de ruit van uw auto wordt hersteld, zonder dat u daar zelf omkijken naar heeft. Uiteraard zorgen we ervoor dat de ruit zijn oorspronkelijke kracht weer terugkrijgt, zodat u op een veilige manier de weg op kunt.

Professioneel terwijl u wacht

Op het moment dat u even een half uurtje de tijd hebt is dat meer dan voldoende om een sterretje te laten repareren. Wij maken gebruik van onze professionele materialen, om ervoor te zorgen dat uw ruit op een uitstekende manier hersteld wordt. We gaan aan de slag zonder dat u er bij hoeft te blijven, waardoor u gewoon wat anders kunt gaan doen. Wanneer we klaar zijn laten we het u even weten. Vanaf dat moment kunt u weer volledig veilig de weg op en hoeft u zich daarbij geen zorgen meer te maken over het sterretje, dat we voor u hebben kunnen repareren.